Login

Register

Login

Register

Luxpresents – este un magazin de cadouri exclusive și originale din Chișinău. În magazinul nostru este prezentată o gamă largă de articole din piele de calitate, figurine făcute manual, cuțite elvețiene și de bucătărie, cafea, precum și brichete Zippo. În Luxpresents, fiecare poate alege un cadou pentru sine, mamei sau tatălui, soțului sau soției, fratelui sau surorii, colegului sau șefului. O gamă largă de prețuri vă va permite să alegeți exact cadoul sau suvenirul care vi se potrivește.

Magazinul Luxpresents se află pe piața Moldovei de mulți ani și în fiecare zi noi îmbunătățim calitatea serviciilor noastre. Noi aducem în Moldova suveniruri și cadouri de cea mai înaltă calitate din diferite părți ale Europei și nu numai. Pe pagina noastră de Instagram permanent se petrec concursuri și promoții cu reduceri pentru diferite categorii de bunuri.

Pe lângă magazinul online, avem 3 magazine în Chișinău. Consultanții noștri sunt  bucuroși să vă ajute în alegerea unui cadou sau a unui suvenir.

Luxpresents este reprezentantul oficial al brichetelor Zippo în Moldova. La noi puteți alege o brichetă Zippo și orice accesorii pentru ea. De asemenea, în sortimentul nostru există brichete exclusive Zippo de colecție. Huse pentru brichete, benzină, gaz, fitil, vată, flinturi – tot ce aveți nevoie pentru ca bricheta dvs. Zippo să trăiască veșnic.

Nu mulți oameni cunosc, că sortimentul Zippo are și ceasuri de mână, ochelari de soare, inele și brățări. Dvs la fel le puteți cumpăra pe site-ul nostru sau în oricare dintre Magazinele noastre din Chișinău.

De mulți ani, Luxpresents aduce în Moldova genți și portofele din piele lucrate manual de la compania germană GreenBurry. Fiecare piesă a mărcii GreenBurry este unică. Datorită pielii naturale și a pieselor de înaltă calitate, gențile și portofelele GreenBurry vă vor bucura mulți ani la rând. Dvs puteți cumpăra orice geantă sau portofel GreenBurry de pe site-ul nostru sau în oricare dintre magazinele noastre.

Calitatea elvețiană a devenit deja o expresie populară. Cu toții cunoaștem foarte bine celebra companie elvețiană de cuțite Victorinox. La noi la Luxpresents este prezentată o gamă largă de cuțite elvețiene și de bucătărie Victorinox, precum și accesorii pentru acestea. Suntem reprezentanții oficiali ai cuțitelor Victorinox în Moldova. Majoritatea cuțitelor vin într-o cutie și sunt perfecte ca cadou. Dar dacă nu puteți alege, atunci puteți cumpăra și seturi de cuțite, care includ tot ce aveți nevoie pentru a găti plăcut și confortabil.

Noi cu toții știm perfect că un cuțit nu este doar un obiect pentru lucrul în bucătărie, dar uneori și un cadou de colecție. Mai ales când este vorba de cuțitele spaniole Muela. Cuțitele de colecție Muela sunt un cadou minunat care va fi începutul sau va completa orice colecție a unui amator de o frumusețe atât de ascuțită. La Luxpresents, puteți cumpăra orice cuțit de colecție Muela, făcând pe plac dvs. sau unei persoane drage.

De asemenea, se întâmplă că nu știi ce să oferi unei persoane, pentru ca el are totul sau este greu să alegi ceva valoros și memorabil. Avem și o soluție pentru această problemă! Figurile de colecție Forchino! Fiecare figurină este un suvenir realizat manual. Ele sunt produse în Franța de celebrul artist italian Guillermo Forchino. Colecția este reprezentată de numeroase figuri comice și amuzante din diferite profesii, ale căror povești strălucitoare nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Toate figurile sunt fabricate din poliresină, care este durabilă, ușoară, rezistentă la umezeală și la foc. Fiecare figurină are propriul număr de serie și este înfășurată în ziarul marca The Forchino Times”, în care veți găsi întotdeauna informații interesante despre figurine și colecții.

Gustul cafelei siriene reale și bune este gustul cafelei Najjar. Gustul delicat unical al cafelei cu cardamon sau Arabica va topi inima oricărui cunoscător al băuturilor cu cafea. Magazinul nostru oferă o selecție largă de cafea siriană Najjar, în pachete de 100 și 200 de grame. De asemenea, dacă vizitați magazinul nostru Luxpresents din Atrium din Chișinău, vă puteți bucura de o ceașcă de cafea revigorantă în timp ce vă odihniți pe o terasă frumoasă. De asemenea, puteți cumpăra un ibric pentru cafea, care este prezentată la noi în trei volume diferite.

Magazinul Luxpresents – este întotdeauna produse de calitate, vânzători politicoși, livrare convenabilă în Chișinău și Moldova și, desigur, garanția bunei voastre dispoziții!

У Вас нет накопительной скидки. Пожалуйста, авторизируйтесь, чтобы узнать Вашу текущую накопительную скидку или идентифицируйтесь введя номер телефона